Бактерицидни лампи с таймер


Бактерицидният облъчвател на въздуха е предназначено за безопасно обеззаразяване (дезинфекция) на вътрешния въздух от вируси, бактерии, алергени, други инфекциозни микроорганизми и вредни вещества. Основното предимство на рециркулатора е възможността за непрекъсната дезинфекция на помещенията в присъствието на хора, животни и растения.

Препоръчва се за стаи до 60 м².

Снабден е с висококачествени бактерицидни лампи с ниско налягане, без озон с пик на ултравиолетово излъчване 257,3 nm (UV-C обхват). Ефективният живот на лампите е най-малко 9000 часа. Брой лампи - 3 бр. 30 вата всеки.  2х30W или 1х30 вата. Тази дължина на вълната на излъчване в идеалния случай съответства на пика на максималната бактерицидна ефективност, т.е. най-доброто усвояване на ултравиолетовото лъчение от РНК и ДНК молекулите на микроорганизмите, в резултат на което микробите губят способността си да се размножават и умират.

Той има 3-метров проводник с щепсел, което дава възможност за монтиране на рециркулатора на всяка височина в помещения със стандартен таван. Прикрепена с винтове към стената или тавана.

ПРИЛОЖЕНИЕ
вкъщи
на работа
в мед. институции
в детски градини и училища

Особености:
1. Програмируем таймер
Можете да създадете до 10 различни програми за автоматично включване и изключване на рециркулатора, като вземете предвид дните от седмицата, часовете и минутите. Много е удобно и ефективно. Например програма, която може да е удобна за вашия офис персонал: автоматично активиране на рециркулатора всеки ден от понеделник до петък от 9:00 до 18:30 с автоматично изключване в обедно време за 1 час + в събота от 10:00 до 16:00 с автоматично изключване в обедно време + в неделя рециркулаторът почива и така нататък в кръг.

2. Индикатори за състоянието на лампата
Те сигнализират за работоспособността на сменяемите гермицидни лампи. Яркосиньото сияние информира за нормалната работа на лампите, розовото сияние предупреждава за края на ефективния живот на лампата - необходимо е лампата да се замени с нова, а липсата на светлина означава, че лампата не работи. Освен това всеки индикатор е отговорен за работата на една лампа.

3. Конструкция

Особеността е, че и двата вентилатора в рециркулатора са изпускателни вентилатори, а четири странични въздухозаборника, защитени от външно проникване на директни UV-C лъчи, са разположени по страничните ръбове на устройството. Този дизайн ви позволява да увеличите скоростта на пропускливост на въздуха до два пъти, поради което въздухът се дезинфекцира по-бързо. Също така вътре в корпуса на рециркулатора има запечатани капаци на монтажните отвори за запазване на тягата (скоростта на въздуха). Капакът на рециркулатора може лесно да се разглоби за поддръжка от потребителя, а праховите филтри на вентилаторите за изпускане се отстраняват, без изобщо да се разглобява корпуса - чрез премахване на външните капаци на вентилатора.