Бактерицидни пречистватели с таймер


 Бактерицидният облъчвател на въздуха е предназначено за безопасно обеззаразяване (дезинфекция) на вътрешния въздух от вируси, бактерии, алергени, други инфекциозни микроорганизми и вредни вещества. Основното предимство на рециркулатора е възможността за непрекъсната дезинфекция на помещенията в присъствието на хора, животни и растения.

Препоръчва се за стаи до 60 м²- за лампите с 30W. или 30 м² за лампите с 15W мощност!

Снабден е с висококачествени бактерицидни лампи с ниско налягане, без озон с пик на ултравиолетово излъчване 257,3 nm (UV-C обхват). Ефективният живот на лампите е най-малко 9000 часа. Брой лампи - 3 бр. 30 вата всеки.  2х30W . Или 2x15W, 1x15W.

Тази дължина на вълната на излъчване в идеалния случай съответства на пика на максималната бактерицидна ефективност, т.е. най-доброто усвояване на ултравиолетовото лъчение от РНК и ДНК молекулите на микроорганизмите, в резултат на което микробите губят способността си да се размножават и умират.

Пречиствателят има 3-метров проводник с щепсел, което дава възможност за монтиране на рециркулатора на всяка височина в помещения със стандартен таван. Прикрепена с винтове към стената или тавана. Може да се поставя на статив на пода- стои вертикално!

ПРИЛОЖЕНИЕ
вкъщи
на работа
в мед. институции
в детски градини и училища

Особености:
1. Програмируем таймер
Можете да създадете до 9 различни програми за автоматично включване и изключване на рециркулатора, като вземете предвид дните от седмицата, часовете и минутите. Много е удобно и ефективно. Например програма, която може да е удобна за вашия офис персонал: автоматично активиране на рециркулатора всеки ден от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 с автоматично изключване в обедно време за 60 мин. + в събота от 10:00 до 15:00 с автоматично изключване в обедно време + в неделя рециркулаторът почива и така нататък .

2. Индикатори за състоянието на лампата
Те сигнализират за работоспособността на сменяемите гермицидни лампи. Яркосиньото сияние информира за нормалната работа на лампите, розовото сияние предупреждава за края на ефективния живот на лампата - необходимо е лампата да се замени с нова, а липсата на светлина означава, че лампата не работи. Освен това всеки индикатор е отговорен за работата на една лампа.

3. Конструкция

Особеността е, че и двата вентилатора в рециркулатора са изпускателни вентилатори, а четири странични въздухозаборника, защитени от външно проникване на директни UV-C лъчи, са разположени по страничните ръбове на устройството. Този дизайн ви позволява да увеличите скоростта на пропускливост на въздуха до два пъти, поради което въздухът се дезинфекцира по-бързо. Също така вътре в корпуса на рециркулатора има запечатани капаци на монтажните отвори за запазване на тягата (скоростта на въздуха). Капакът на рециркулатора може лесно да се разглоби за поддръжка от потребителя, а праховите филтри на вентилаторите за изпускане се отстраняват, без изобщо да се разглобява корпуса - чрез премахване на външните капаци на вентилатора.

Цени:

за площ около 60 м²- за лампите с 30W излъчватели:

Бактерицидни лампи  с таймер-3х30 - 688 лв.

Бактерицидни лампи  с таймер-2х30 - 589 лв.

 или за площ до 30 м² за лампите с 15W излъчватели:

Бактерицидни лампи  с таймер-2х15 - 490 лв.

Бактерицидни лампи  с таймер-1х15 - 419 лв.

Статив за поставяне на лампите на пода във вертикално положение - възможно е таймера да е обърнат настрани! 

Обем на пречиствания въздух - 120 до 190 м3/час

Тегло - от 3,2 до 6 кг.

Размери - с лампи 15 вата - 125 х 125 х 570 мм

с лампи 30 вата -  125 х 125 х 1030 мм

Цена за статив -  68 лв.
 За заявки 0887 246 696  [email protected]