LED bicolor осветител 120W


Описание на характеристиките на продукта
LED лампа DMX Bicolor е непрекъснат източник на светлина с плавно контролиран цветови температурен диапазон 3200K - 5600K и висок индекс на цветопредаване Ra> 95. Източник на светлина са 976 светодиода. Лампите са проектирани за работа в телевизионни и фотостудия, както и навсякъде, където е необходимо точно възпроизвеждане на цветове (например в реставрационни студия).

Всяка лампа има автономно управление на яркостта и цветната температура и е снабдена с контролен вход в DMX стандарта. На гърба на лампата има: захранващ конектор и два XLR гнезда, които поддържат DMX управление. Панелът на дисплея заедно с бутоните се използва за задаване на нивото на яркост, температурата на цвета в самостоятелен режим и за задаване на номера на канала в режим на управление DMX. Лампата предлага управление на осветлението в диапазона 1-100%.

LED-лампата DMX Bicolor има мощност 120W и е снабдена с врати от черна плевня. Фиксиращата втулка е 5/8 ", заедно с включената лампа: врати за клапи, захранване, захранващ кабел и ръководство за работа.