Бактерицидни пречистватели NFS UV


Пречистватели бактерицидни - НФС УВ стерилизиране на въздуха: Тунелни и отворени  УВ лампи!

В проточните или тунелните обеззаразители се извършва дезинфекция на въздуха във вътрешната дезинфекционна камера. Устройството форсира с вентилатор циркулацията на въздуха през филтър с активен въглен и го пречиства със  силно UV-C лъчение - 253,7нм, убивайки бактериите. Въглеродният филтър улавя миризмите и твърди частици като прах. След стерилизиране въздухът изтича. Това решение ви позволява да използвате тези лампи в присъствието на хора и животни.

Дебитът и силата на облъчване ви позволяват да елиминирате патогените в цялата стая.

Лампи от серията могат да се комбинират помежду си, за да повече ефективност.

Таблицата по-долу показва серията лампи, работещи в системата с различно оборудване и мощност.

Всички лампи са радиоуправлявани - включено / изключено за безопасност!

При модели с дисплей работното време може да бъде програмирано, информация за работата  - време и броят на стартовете е налице.

Лампата напомня за необходимостта от подмяна на излъчвателите след декларираното време за използване по данни на  производителя и след достигане на 9999 часа на работа, тя не позволява включването на излъчвателите отново, принуждавайки ги да бъдат заменени и работното време да бъде нулирано.

Някои модели са с бифункционални лампи.  - моделите с ''5'' . Те имат външен отворен излъчвател, който трябва да се включва само когато в стаята няма хора или животни. И двете функции са независими и лампите могат да работят както заедно, така и поотделно.

Версиите с дисплей имат отделни броячи. Препоръчва се периодично да сменяте филтъра с активен въглен в зависимост от степента на замърсяване в помещението, но поне веднъж годишно.

Номиналното работно време на излъчвателите е 9000 часа. След това трябва да сменете излъчвателите и нулирате часовите измерватели на модели с дисплей. След 9000 часа светене не се гарантира ефективно действие срещу вируси, бактерии, плесени, гъбички, дрожди и др.

Лампите са обхванати от двугодишна гаранция на производителя.

Подробни данни са включени в инструкциите за употреба.

Дистанционно обезопасяване
Всички видове лампи са оборудвани с дистанционно управление. Дистанционното управление поддържа единични и двойни функции лампи. В лампи без дисплей (UV4 UV5). Бутон „A” включва и изключва лампата в тунела. Ако лампата има двойна функция, бутонът „B” е отговорен за включването и изключването на отворената лампа на излъчвателя.
Лампи с LED дисплей (UV4d  UV5d  UV5d-S) в допълнение към гореспоменатата основна функционалност позволяват използването на дистанционното управление за настройка на работното време. Това ще бъде обяснено в „Поддръжка на контролер“ на следващата страница.
Лампата може да бъде оборудвана с допълнителни дистанционни.

Броят на дистанционните управления трябва да бъде определен на етапа на извършване на поръчката.
Лампи без LED дисплей могат да се стартират само с дистанционното управление.

Дистанционното управление се захранва от акумулаторна CR 2016 батерия. Работното време зависи от интензивността на използване. Обикновено достатъчно за 2 години.

Стойка – статив  - допълнителен аксесоар! . Стойката ви позволява сигурно да държите лампата в изправено положение. В резултат на това лампата заема малко място и може лесно да се движи. Въртящата се рама позволява да наклоните лампата или дори да работите в хоризонтално положение. Две копчета блокират въртенето и накланянето. Височина на статива - 663мм

Стенна скоба за монтаж - в комплекта на лампата. Тя ви позволява да монтирате лампата на стената както вертикално, така и хоризонтално. Когато използвате тази дръжка, вземете под внимание вида на материала, от който е направена стената, и използвайте подходящи монтажни щифтове. Не препоръчваме да се фиксира директно към стени от гипсокартон.

Дисплей модул - за моделите с буква "d'' .
Усъвършенстваните лампи са оборудвани с микропроцесорен модул за управление. Той позволява показване на текущите настройки на биоцидната лампа и програмиране.
Функции на контролера:
- показване на настройките за работа на всяка лампа (L1, L2)
- програмиране на работното време за всяка лампа поотделно.
- изключване на външната лампа чрез PIR детектор за движение. След откриване на движението на човек или животно, детекторът изключва външната лампа. Лампата във вътрешния тунел, ако е била включена, работи през цялото време.
- звуков сигнал по време на работа на външната лампа.
- измерване на общото работно време за всяка лампа поотделно. (позволява да се оцени консумацията)
- сигнализиране за необходимостта от подмяна на излъчвателите след 9000 часа.
-работна лампа след превишаване на 9999 часа работа спира. Това налага подмяната на използвани излъчватели с нови. Такава функция позволява да се поддържа ефективността на защитата на предполагаемото ниво.
- нулиране на брояча на общото време на работа на излъчвателя за всяка лампа поотделно след смяна с новите.

Размер на лампите - NFS UV4 - 190 x 1120 mm; NFS UV5 - 252 x 1120mm; При поставяне на статив - 1300mm.

Поток на въздуха - 70м3/час

Препоръчителен обем - 120 м3

Тегло от 6,9 до 7,9 кг.

Ниво на шума -~34dB.

ПРОМОЦИЯ! За създаване на безопасна среда за работа в училище, класни и учителски стаи!

Промоционални цени за предордер на бактерицидни лампи NFS UV при заявки от учебни заведения:

Директни заявки на училища с предплащане за NFS UV лампи за стерилизация на въздуха в класни стаи до края на м. Ноември 2020г., ще се приемат на цени с 15 % по-ниски от регулярните:

NFS UV4 - 1208 лв. - промоционална цена  - 1026 лв. - 4 лампи вътрешни по 36W общо 144W , с UV-C излъчване - 48W за 253,7нм 

NFS UV4d - 1392 лв.  - промоционална цена  - 1183 лв. - 4 лампи вътрешни по 36W общо 144W , с UV-C излъчване - 48W за 253,7нм и дисплей!

NFS UV5 -   1340 лв. -  промоционална цена  - 1139 лв. -  4 лампи вътрешни по 36W общо 144W , с UV-C излъчване - 48W за 253,7нм и една външна лампа за директно облъчване с 30W - 12 W за 253,7нм;

NFS UV5d - 1459 лв. - промоционална цена  - 1240 лв. - 4 лампи вътрешни по 36W общо 144W , с UV-C излъчване - 48W за 253,7нм и една външна лампа за директно облъчване с 30W - 12 W за 253,7нм и дисплей!

NFS UV5d-S - 1590 лв. - промоционална цена  - 1352 лв. -4 лампи вътрешни по 36W общо 144W , с UV-C излъчване - 48W за 253,7нм  и една външна лампа за директно облъчване с 30W - 12 W за 253,7нм и дисплей! + автоматичен PIR датчик за изключване на откритата лампа при движение на хора и животни!

Статив - 160 лв.

Допълнително дистанционно управление - 60 лв. - да се поръчва при заявката на лампите!

Филтър активен въглен - 18 лв.

 За заявки 0887 246 696  [email protected]